ARKITEKTTEGNET TYPEHUS
Kontakt os

Typehus – Drømmehuset starter her‎

Fordelen ved typehuse er, at der her er taget et stort hensyn til boligens funktionalitet, at de bygges af fuldt ud professionelle bygherrer og at de som regel passer ind i tid og tendens i forhold til udformning og udseende. Der findes etagebyggede typehuse, typehuse med fladt tag, funkis typehuse eller helt almindelige parcelhuse. Fælles for langt de fleste typehuse, der bygges i dag er dog, at de opføres uden hensyntagen til den grund, hvor huset faktisk skal opføres, Dermed bliver solforhold og evt. udsigt ikke udnyttet maksimalt.

Dit nye typehus med dit eget personlige præg

Normalt når der arbejdes med typehuse, arbejdes der med på forhånd fastlagte standardløsninger. Her får kunden naturligvis muligheden for at udskifte eller opgraderer eksisterende løsninger, men med den konsekvens, at byggeomkostningerne stiger markant – også selvom der måske blot er tale om valget af en anden køkkenbordplade.

Som bygningskonstruktør har jeg kompetencerne til at tegne og 3D visualisere din kommende bolig, hvad enten du har ladet dig inspirere af et af de mange forskellige typehuse, eller du er klar til at starte helt fra bundet. Ved at tegne din drømmebolig i samarbejde med Byg Med Design får du 100 % selvbestemmelse over layout og indretning, helt ned til de mindste detaljer.

Hvad enten du drømmer om indbyggede badeværelseshylder, eller der skal laves en særlig åbenplansløsning, står jeg klar til at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Samtidig står jeg klar med de realistiske briller til at vurdere samt tale med dig om, hvordan du får mest mulig funktionalitet ud af den kommende bolig.

Byggeleder til opførelsen af typehuse

Foruden hjælp til tegning og 3D visualisering af typehuse i Nordjylland, tilbyder jeg at bistå dig som bygge- og projektleder igennem hele byggeprocessen. Jeg har erfaring som tovholder på såvel store som små projekter og er din garanti for, at både deadlines og budgetter overholdes hele vejen. Som byggeleder sørger jeg ligeledes for at indhente de nødvendige tilladelser samt andre tekniske og juridiske dokumenter. Ligeledes står jeg gerne i spidsen for at indhente den rette arbejdskraft til det givne byggeprojekt, så du blot skal forholde dig til det endelige resultat.

Kontakt Byg Med Design
– og hør hvordan jeg arbejder med typehuse.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan Byg Med Design arbejder med typehuse i Nordjylland samt hvordan jeg forvandler standardboligen til en fuldt ud unik, funktionel bolig til typehusets favorable pris? Så tag kontakt allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvordan din drømmebolig kommer til at se ud!

Totalentreprise
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os