Totalrenovering af udsigts villa ved Lillebælt

I forbindelse med totalrenovering af en ejendom blev Carsten, Byg med Design, fundet på nettet. Byg med Design er et lille allround arkitekt-/rådgivningsfirma der er i øjenhøjde med sine kunder.

Der er mange andre arkitekter, entrepenører og tømrere at finde, men det kan hurtigt virke lidt uoverskueligt. Og der er ikke mange, som nødvendigvis allround favner både de lidt større og små projekter fra start til slut samtidig.

Dette inkl. tegning, projektering og byggeledelse. Og dette også til et honorar så selv at det almindelige hr. og fru Danmark kan være med. Byg med Design er overskuelig og jysk på den gode måde. Byg med Design har forståelse for at kunder ikke er ens og samme gælder behovet for fleksibiliteten i byggeprocessen. Byg med Design laver flotte og stilrene løsninger, som er tilpasset kundens behov og pengepung. Byg med Design taler med dig – ikke til dig.

Processen sker i fuld dialog – og Carsten er din “djævlens advokat”. Han fortæller dig tingene som de er. Ikke nødvendigvis hvad du selv ønsker at høre, men han gør det i så fald på en sober og saglig facon.

Skal du have bygget om eller til? Skal du renovere eller bygge et nyt hus og ønsker ikke at bruge et typehusfirma, men du vil alligevel godt have en uvildig ressource og et overblik til dit projekt? Så tag en snak med Carsten. Han kan kun varmt anbefales.

Projektet

BYG MED DESIGN

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os