TOTALENTREPRISE
Kontakt os

Totalentreprise på dit byggeprojekt

Når du står foran større byggeprojekter, kan det være en rigtig god idé at alliere sig med et firma, der kan varetage alle håndværksmæssige opgaver – eller som alternativt kan stå for indhentningen af relevant arbejdskraft. Altså en totalentreprenør. En sådan har erfaring med alle de processer, tilladelser mv., der skal udarbejdes og håndteres i forbindelse med større og mindre byggeprojekter. Vedkommende har ligeledes erfaring med at indhente den nødvendige arbejdskraft til at varetage lige netop dit byggeprojekt.

Totalentreprise – Byg Med Design er med dig fra start til slut

Såfremt du vælger Byg Med Design i forbindelse med totalentreprise, er du garanteret én fast kontaktperson igennem hele forløbet. Jeg kombinerer en praktisk baggrund som tømrer med en uddannelse som bygningskonstruktør og kan således også tilbyde et solidt indblik i, hvad det vil sige at beskæftige sig med totalentrepriseløsninger.

Ved at vælge totalentreprise frem for at ansætte enkelte håndværkere til at varetage de mange forskellige opgaver, slipper du for at skulle forholde dig til en masse medarbejdere, betalinger og deslige. Som din totalentreprenør, sørger Byg Med Design for, at al kommunikation vedr. arbejdskraft og tilladelser går igennem mig. Således kan totalentreprise i rigtig mange tilfælde også være en ganske fornuftig beslutning for dig, der ikke selv har erfaring med projekt- og byggeledelse.

Uforpligtende tilbud på totalentreprise

Inden en specifik opgave påbegyndes, sørger jeg for, at vi sammen har fastlagt et konkret budget samt en overskuelig og realistisk plan. Her tages der højde for de økonomiske og tidsmæssige ressourcer, ligesom der skal vælges de helt rette indretningsløsninger med henblik på at skabe lige netop den bolig, du drømmer om.

Jeg kommer således også gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på dit forestående byggeprojekt, hvor jeg samtidig tilbyder hjælp til tegning og 3D visualisering af dét, der i sidste ende skal være slutresultatet.

Kontakt Byg Med Design og hør mere om totalentreprise

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for totalentreprise i et samarbejde med Byg Med Design? I så fald er du altid velkommen til at tage kontakt, ligesom jeg også gerne kommer ud til dig med0 henblik på at klarlægge opgaver og behov i henhold til lige netop dit byggeprojekt!

Totalentreprise
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os