TILBYGNING I VEJLE
Kontakt os

Professionel tilbygning i Vejle

I vores arkitektfirma Byg Med Design hjælper vi dagligt en lang række af kunder med at realisere deres boligdrømme. Står du over for et byggeprojekt med en tilbygning i Vejle, kan også du drage nytte af vores ekspertise og vores mange års erfaring inden for arkitektfaget og byggebranchen. Vi tilbyder at udarbejde dine arkitekttegninger og at rådgive dig, når du skal i gang med en tilbygning i Vejle.

Arkitekt med sans for detaljen

Lægger du dine tegninger i vores hænder, kan du være sikker på, at de er i professionelle og trygge hænder. Vi har fokus på selv den mindste detalje i dit byggeri, da vi ved, hvor stor en betydning selv en lille detalje kan have i det store hele. Når du har sat os ind i dine drømme og dine forventninger til din nye bolig, gør vi dem til virkelighed i vores arkitekttegninger.

Lige meget om du skal have lavet en tilbygning i Vejle, eller du bygger et helt nyt hus fra bunden, kan vi gøre det nemmere for dig at se din nye bolig. Med 3D visualisering viser vi dig det færdige resultat – inden det er blevet bygget. Så kan du se, hvad du har at glæde dig til, og du kan se, hvad dine beslutninger i processen får af betydning for det færdige resultat.

Lad os komme i gang med din tilbygning i Vejle

Kan det ikke gå hurtigt nok med at få sat gang i udarbejdelsen af dine arkitekttegninger? Vi sidder klar ved telefonerne i vores åbningstid. Kontakt os på telefon 22 43 23 22 eller skriv til os på carsten@bygmeddesign.dk.

Tilbygning Vejle
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os