TILBYGNING TIL HUSET I KOLDING?
Kontakt os

Hjælp til tilbygning i Kolding?

Står du over for en tilbygning i Kolding eller omegn, sidder vi klar til at hjælpe dig. Byg Med Design er en arkitektvirksomhed, der dagligt hjælper boligejere med at få deres boligdrømme til at gå i opfyldelse. Med vores tegninger kan du sætte dit byggeri i gang, og vi hjælper gerne med alt fra tilbygninger og nybyg til totalrenovering af boliger.

Hvordan skal din tilbygning se ud?

Når du skal bygge til, er der mange mulige veje at gå. Vil du gerne have, at din tilbygning skal indgå som en naturlig del af den allerede eksisterende bolig? Eller vil du gerne have, at den nye tilbygning får en helt anden arkitektonisk fremtoning?

Med vores hjælp til din tilbygning i Kolding får vi sammen skabt tegninger, der matcher dine ønsker og behov. Vi er eksperter, når det kommer til at rådgive dig i forhold til dine byggeplaner, og vi er gode til at skabe tegninger, der har respekt for den bolig, som vi står over for at nytænke og nyskabe.

Arkitektrådgivning – nybyg eller tilbygning i Kolding

Drømmer du om at bygge til, så du kan få mere plads i din bolig, er det altid en god idé at få en arkitekt med ind over i starten af processen. Som arkitekter er vi dygtige til at finde frem til løsninger, der får det bedste frem i din bolig, og som udnytter dine kvadratmeter bedst muligt. Vi er vant til at tænke alternativt, og vi forstår at udnytte selv de allermest skæve vinkler.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at give os et kald på telefon 22 43 23 22 eller til at sende os en mail på carsten@bygmeddesign.dk. Så får vi sammen skabt din drøm af en tilbygning i Kolding eller omegn.

Tilbygning Kolding
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os