TILBYGNING I FREDERICIA
Kontakt os

Professionel tilbygning i Fredericia

Byg Med Design er en arkitektvirksomhed, der hjælper med både arkitekttegninger og byggerådgivning. Hvad enten du skal have lavet en tilbygning i Fredericia, eller du står over for et nybyggeri, kan du med fordel lade os føre den professionelle pen. Så får du lavet arkitekttegninger, der sikrer dig, at din tilbygning bliver lavet på den helt ideelle måde ud fra dine ønsker og behov.

Fra idé til virkelighed

Under vores arbejde med at udarbejde arkitekttegninger er intet overladt til tilfældighederne. Vi tager nøje hensyn til hver enkelt lille detalje i byggeriet – og selv den mindste detalje kan gøre en stor forskel, når du flytter ind i din nye bolig og skal have en hverdag til at fungere. Vi har øje for ethvert element i et nyt byggeri – og det vil komme dig til gavn i sidste ende.

Det kan være svært at forestille dig, hvordan din nye tilbygning i Fredericia kommer til at se ud, når den er helt færdig og indflytningsklar. Med 3D-visualisering gør vi det nemmere for dig at forestille dig det færdige resultat. På den måde klæder vi dig bedre på til at træffe beslutninger om materialevalg og små finesser undervejs i processen.

Skal vi hjælpe dig med din tilbygning i Fredericia?

Har du brug for professionel hjælp til at lave arkitekttegninger til din nye tilbygning i Fredericia, er vi kun et opkald væk.

Du kan fange os på telefon 22 43 23 22 i vores åbningstid, og du kan også vælge at skrive til os på carsten@bygmeddesign.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe din drømmebolig

Tilbygning Fredericia
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os