HJÆLP TIL TILBYGNING AF HUSET I AALBORG
Kontakt os

Tilbygning Aalborg

Har din families behov ændret sig i forhold til bolig og udnyttelse af kvadratmeterne, men har du ikke lyst til at flytte? I så fald kan det være en rigtig god idé at overveje muligheden for at udvide den eksisterende bolig med en tilbygning. Det kan være, du gerne vil udvide boligens grundplan, men det kan også lige så vel være, at den mest optimale løsning er at etablere en 1.sal på boligen.

Udbygning af hus
– tilbygning i Aalborg tegnet særligt til din bolig

Såfremt det er en tilbygning og dermed udvidelse af den eksisterende bolig, du drømmer om, så står Byg Med Design klar til at hjælpe dig. Min erfaring indbefatter alt fra nybyggeri og renoveringsopgaver til tilbygninger og optimal udnyttelse af boligens eksisterende kvadratmeter.

Jeg har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør og kender således også til såvel det håndværksmæssige som tegning og opførelse af selve tilbygningen. Derfor kan du altså med stor fordel kontakte Byg Med Design, hvis du står foran at skulle lave tilbygning i Aalborg og omegn.

Projektleder i spidsen for din tilbygning i Aalborg

Med Byg Med Design får du endvidere en erfaren projektleder, der tilbyder at stå i spidsen for det forestående byggeprojekt. Fra indhentning af byggetilladelser og andre såvel juridiske som tekniske dokumenter til indhentning af arbejdskraft til de mange forskellige håndværksmæssige opgaver. Jeg har ikke faste samarbejdsaftaler med bestemte håndværkerfirmaer, men tager stilling fra projekt til projekt, til hvilke håndværkere der bedst muligt løser den pågældende opgave.

Pris på tilbygning i Aalborg

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din tilbygning i Aalborg og omegn? Hos Byg Med Design vægtes den ærlige kommunikation med 100 % gennemskuelige aftaler. Netop derfor foretrækker jeg også at komme ud til dig og besigtige den pågældende opgave inden afgivelse af tilbud.

Kontakt Byg Med Design og hør mere om tilbygning i Aalborg

Jeg står klar til at tage fat på projektet omkring din nye tilbygning. I tilfælde af at du har behov for yderligere informationer, står jeg dog også klar til at tage en snak med dig omkring de mange forskellige muligheder. Vi kan sammen tegne din nye tilbygning ved hjælp af 3D visualisering, hvorved du får en fantastisk chance for at se, hvordan slutresultatet potentielt set kan komme til at se ud – med materialer, farver og interiør.

Tilbygning Aalborg
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os