RENOVERING AF DIN BOLIG I VEJLE
Kontakt os

Professionel renovering i Vejle

Byg Med Design er et arkitektfirma, der udarbejder arkitekttegninger og rådgiver sine kunder i byggeprocessen. Står du over for en renovering i Vejle, hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvordan du får det bedste ud af din bolig. Faktisk tør vi godt sige, at du med vores hjælp kan skabe din helt egen og unikke drømmebolig

Det er kun din fantasi, der sætter grænser

Det er en proces at finde frem til, hvordan du skal sætte din bolig i stand. Her gør vi dine muligheder større. Ved at give os et indblik i dine ønsker og behov i forhold til den bolig, som du skal i gang med at renovere, kommer vi med en række ideer og tanker, der kan gøre det umulige muligt. Vi hjælper dig med andre ord med at finde frem til, hvordan du med din nuværende bolig får skabt din drømmebolig.

Tilbyg, nybyg eller renovering i Vejle

Vi laver arkitekttegninger til alle typer af byggeprojekter, og hvad enten du har planer om at bygge til, renovere eller bygge nyt, er vi mand for at klare opgaven. Vi har mange års erfaring inden for arkitekt- og byggebranchen med os i bagagen, og der er ikke den udfordring, der er for stor eller for lille til os. Vi brænder for at skabe drømmeboliger med kunden i centrum – og det er det, som vi er bedst til.

Renovering i Vejle – giv os et kald

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for hjælp fra en erfaren arkitekt. Ring til os på telefon 22 43 23 22 eller skriv til os på carsten@bygmeddesign.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Renovering Vejle
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os