RENOVERING I KOLDING
Kontakt os

Professionel renovering i Kolding

Hos Byg Med Design har vi mange års erfaring med at lave tegninger til renoveringsprojekter. Hvad enten du har et ønske om at udvide din bolig med en tilbygning, eller du gerne vil have nytænkt hele din bolig, sidder vi klar til at hjælpe dig på vores tegnestue. Vi er eksperter, når det kommer til at tegne drømmeboliger – og vi kan også tegne din.

Gør din bolig til din helt egen

Vil du gerne bygge hele din bolig om, så du selv kan bestemme, hvordan den skal se ud, og hvordan rummene skal fordeles? Eller er det alene dit køkkenalrum, der står for skud? Uanset hvordan dine boligdrømme ser ud, hjælper vi dig gerne med at realisere dem. Der er ikke den opgave med renovering i Kolding, der er for stor eller for lille til os, og vi påtager os gerne opgaven med at lave tegninger til små som store projekter.

Arkitektrådgivning til renovering af hus i Kolding

Når du får en arkitekt ind over din ombygning, får du mulighed for at drøfte alle de muligheder, der er i din bolig. Det kan være, at der dukker nye ideer op, eller det kan være, at der bliver bygget videre på de ideer, som du kommer med.

Som arkitekter kan vi se, hvordan vi bedst muligt kan udnytte din bolig til de behov og ønsker, du sidder med. Og så har vi også helt styr på de love og regler, der er i forhold til at renovere dit hus.

Renovering Kolding – giv os et kald

Vil du gerne have os til at hjælpe med din boligrenovering, hører vi gerne fra dig. Ring til os på telefon 22 43 23 22 eller skriv til os på carsten@bygmeddesign.dk.

Totalentreprise
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os