RENOVERING AF HUS OG LEJLIGHED
Kontakt os

Renovering af hus og lejlighed

At renovere sit hjem eller andre former for byggeri er tit og ofte en stor, ganske tidskrævende opgave. Det være sig uanset, om der er tale om en hel bolig, eller det er et enkelt badeværelse, der trænger til en update. Således kan der også være rigtig megen sund fornuft i at alliere sig med et firma, der har forstand på alt det håndværksmæssige, og som samtidig formår at tage renoveringsprojektet fra start til slut.

Det er her, Byg Med Design kommer ind i billedet!

Byggeleder til renovering

Som bygningskonstruktør og tidligere tømrer har jeg nemlig haft hænderne helt nede i det praktiske arbejde. Derfor får du, med Byg Med Design, en bygge- og projektleder, der ved, hvad det kræver at renovere på byggeri. Det være sig i forhold til tid, økonomiske ressourcer samt meget andet, du skal være opmærksom på i hele denne proces.

Ligeledes tilbyder Byg Med Design hjælpen til at udfærdige en tegning over det færdige resultat. Det kan være, du har købt et håndværkertilbud, hvor alt det indvendige skal rives ned og bygges op. Det kan dog også være, du blot skal have hjælp til at tegne drømmekøkkenet med alle de detaljer og krummelurer, det indebærer.

Få hjælp til din nye tilbygning

Foruden indvendige renoveringsopgaver tilbyder Byg Med Design hjælp til tilbygninger såvel som nybyggeri. Hvis du skal have lavet en tilbygning i forbindelse med renovering, hjælper jeg dig således også gerne med at tegne en tilbygning, der passer til resten af boligen. En sådan tegning tager hensyn til såvel de udvendige rammer, isolering, valg af de rette materialer samt det rent indretningsmæssige. Det vil altså sige, at du vil stå tilbage med en komplet løsning, hvor din opgave blot er at sætte møblerne ind.

Uforpligtende tilbud på renovering

Inden vi påbegynder arbejdet med dit renoveringsprojekt, tilbyder jeg at komme ud til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen diskuterer de muligheder, der er i forhold til materialer, forløb og slutresultat. I den forbindelse har du også muligheden for at få et tilbud, der naturligvis er 100 % uforpligtende. Fordelen ved at besigtige opgaven på forhånd og derfra give et tilbud er, at du således ikke risikerer en masse ubehagelige overraskelser hen ad vejen. Det være sig økonomiske såvel som tidsmæssige.

Kontakt Byg Med Design og hør mere!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan Byg Med Design kan hjælpe dig i forbindelse med renovering? Så tag kontakt allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvordan dine drømme for slutresultatet egentlig ser ud!

Renovering
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os