PROJEKTSTYRING
Kontakt os

Effektiv projektstyring med projektleder

Står du foran et byggeprojekt, er der rigtig mange forskellige ting at skulle holde overblik over og konstant følge op på. Det være sig indhentningen af juridiske og tekniske dokumenter, bestilling af den rette arbejdskraft, overholdelse af de fastlagte budgetter og meget andet. Således kan det også være en svær proces at skulle igennem, især hvis du ikke har erfaring med denne type arbejde – eller hvis du har gang i flere byggeprojekter på én gang.

Hvad enten der er tale om mindre byggeopgaver eller store projekter med opførelsen af flere huse, kan det derfor også være en rigtig god idé at overveje muligheden for at ansætte en projektleder.

En projektleder har nemlig den fornødne erfaring og knowhow til at overskue såvel store som små byggeprojekter. Med en god projektleder i Aalborg, er du således garanteret en medarbejder, der kan agere tovholder på alle de mange opgaver, der er en del af et byggeri. En medarbejder, der kan stå i spidsen, som tager ansvar for alle led i byggeprojektet og som i virkeligheden står klar som dine øjne og ører på byggepladsen.

Ved at alliere dig med en erfaren bygge- og projektleder, kan du samtidig føle dig sikker på, at såvel tidsplan som budgetter og deslige hele tiden overholdes.

Byg Med Design – DIN projektleder

Med Byg Med Design tilbydes kunderne en projektleder, der er med hele vejen igennem byggeprocessen. Jeg vægter den personlige kontakt, og du vil derfor heller ikke opleve, at du bliver udsat for en lang række forskellige medarbejdere, når du vælger Byg Med Design til at varetage rollen som din projektleder i Aalborg.

Som tovholder på dit byggeprojekt er jeg med dig fra start til slut. Med en baggrund som tømrer og en uddannelse som bygningskonstruktør står jeg klar til at varetage alle led i forløbet. Det kan være tegning og 3D visualisering af din nye bolig, indhentning af tilladelser og arbejdskraft samt en gennemgang af det endelige resultat.

Projektleder til alle typer byggeprojekter

Qua min rolle som projektleder i Aalborg og omegn har jeg samarbejdet med en lang række forskellige bygherrer. Jeg har først og fremmest samarbejdet med private boligejere, men har også erfaring med at stå i spidsen for opførelsen af flere rækkehuse samt bebyggelsen af en nyligt anlagt villavej.

Når du samarbejder med Byg Med Design, er opgaverne aldrig for store eller for små, og jeg kommer gerne ud til dig og giver mit bud på, hvordan det specifikke projekt løses bedst muligt. Jeg er ikke bundet af faste samarbejdsaftaler med diverse håndværkerfirmaer, men udvælger den rigtige arbejdskraft til hver enkelt opgave. Såfremt du har en håndværker eller to i dit netværk, som du gerne vil bruge, kigger vi naturligvis også på det og vurderer sammen, om de har den rette erfaring og ekspertise til det forestående byggeri.

Projektleder? – kontakt Byg Med Design og hør mere!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg arbejder med byggeledelse samt hvordan Byg Med Design, som din projektleder, kan gøre en forskel i lige netop dit byggeprojekt? Så tag kontakt allerede i dag og lad os sammen tilrettelægge en effektiv projektplan.

Projektstyring
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os