OMBYGNING I VEJLE
Kontakt os

Professionel ombygning i vejle

Hos Byg Med Design kan vi hjælpe dig, hvis du har brug for at få udarbejdet arkitekttegninger, eller hvis du har behov for professionel rådgivning i forhold til din ombygning i Vejle. Vores erfaring inden for feltet er stor, og uanset om det er en omfattende ombygning eller en mindre en af slagsen, som du har planer om at gå i gang med, er der hjælp at hente hos vores arkitektfirma.

Nyt liv til din bolig

Vi hjælper vores kunder med boligrenovering hver eneste dag, og det er altid en fornøjelse for os at følge processen og at hjælpe familier med at få skabt det hjem, som de længe har drømt om.

Vi står både klar med rådgivning, hvis du har brug for at få sparring i forhold til, hvordan du kan få det bedste ud af din bolig, og vi udarbejder også gerne arkitekttegninger til brug i din ombygning i Vejle.

Ombygning i Vejle eller i Aalborg

I flere dele af landet hjælper vi kunder med at tegne deres drømmehuse. Hvad enten du giver dig i kast med en ombygning i Vejle eller i Nordjylland, kan du trække på vores ekspertise. Vi kommer gerne hjem til dig for at se på din bolig og for at komme med gode ideer til, hvordan du kan gribe din renovering an.

Selv en mindre detalje kan gøre en kæmpe forskel for det endelige resultat, og med vores hjælp kan du være sikker på, at der er tænkt på alle detaljer i dine færdige arkitekttegninger.

Vi hjælper gerne med din ombygning i Vejle

Vi hører gerne fra dig på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have os ud at se på din bolig. Du kan fange os på telefon 22 43 23 22 eller ved at smide en mail til os på carsten@bygmeddesign.dk.

Ombygning Vejle
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os