OMBYGNING KOLDING
Kontakt os

Professionel ombygning i Kolding

Vil du gerne bygge om, så du får flere børneværelser, eller så du får et mere lyst og indbydende hjem? Uanset hvad du går efter, kan vi hos Byg Med Design hjælpe dig med at tegne præcis det hus, du drømmer om. Vi sørger for, at dine boligdrømme går i opfyldelse, og at resultatet af din ombygning bliver en bolig, som du kommer til at elske at bo i.

Sådan får du mest for dine penge

Lige meget om du gerne vil renovere hele din bolig, eller om det alene er den øverste etage, som du vil tage fat på, kan du med vores hjælp komme frem til et resultat, der er meget bedre, end du havde turdet drømme om.

Viser du os dit hus og fortæller os om dine boligønsker og boligbehov, kan vi med vores tegninger sørge for, at du får lavet en ombygning i Kolding, der matcher dig og din familie fuldt ud. Ved at få lavet arkitekttegninger får du det bedste ud af dit hus og den mest hensigtsmæssige ombygning – og det betyder, at du får mest for pengene i sidste ende.

Hvornår skal vi snakke om din ombygning i Kolding?

Vi sidder klar ved telefonerne på vores kontor, hvis du får lyst til at vende dit projekt med ombygning i Kolding med os. Du kan ringe til os på telefon 22 43 23 22 i vores åbningstid, og ellers er du også altid velkommen til at sende os en mail på carsten@bygmeddesign.dk.

Ombygning Kolding
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os