OMBYGNING I FREDERICIA
Kontakt os

Professionel ombygning i Fredericia

Hos Byg Med Design tilbyder vi byggerådgivning og arkitekttegninger. Vi har både kunder, der skal bygge nyt, kunder, der skal i gang med en større ombygning, og kunder, der skal bygge til for at få mere plads til familien. Vi hjælper også gerne dig med at få skabt fundamentet til din drømmebolig – vi er eksperter i at realisere vores kunders boligdrømme.

Hvilken bolig drømmer du om?

Uanset om du drømmer om at sætte en ældre bolig i stand, eller du foretrækker at bygge et nyt hus fra bunden, giver det stor værdi at få en arkitekt med ind over dine tegninger. Når du skal i gang med en ombygning i Fredericia – eller et hvilket som helst andet sted i landet – kan det være svært at forestille sig, hvordan rummene i huset bedst bør fordeles, så de lever op til dine behov. Hvordan får du det bedst mulige lysindfald? Og hvordan udnytter du husets kvadratmeter bedst muligt?

Vi påtager os gerne rådgiverrollen i forbindelse med din ombygning i Fredericia, så du bliver hjulpet godt på vej. Vi gør meget ud af at sætte os ind i dine behov og ønsker, da det giver os de bedste forudsætninger for at udarbejde tegninger, der i sidste ende kan blive transformeret til din drømmebolig. Vi får sammen din boligdrøm til at gå i opfyldelse – det er det, som vores arkitektvirksomhed er sat i verden for.

Vil du gerne i gang med din ombygning i Fredericia?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for vores hjælp. Ring til os på telefon 22 43 23 22 eller send os en mail på carsten@bygmeddesign.dk.

Ombygning Fredericia
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os