MIN HISTORIE
Kontakt os

Om Byg Med Design

Byg med design er en lille tegnestue, der blev etableret i 2015 af indehaver Carsten Christensen. Tegnestuen er beliggende i Aalborg og således også let at komme til, hvad enten du er i bil eller med offentlig transport.

Indehaver Carsten Christensen har en baggrund som bygningskonstruktør og tømrer.

I tiden som tømrer har jeg været med til at bygge flere forskellige former for byggeri. Alt lige fra staldbyggerier, ridehaller og cykelskure til lejlighedskomplekser og arkitekttegnede villaer. Jeg har derfor stort kendskab til livet på byggepladsen og kender byggeriet indefra.

Som bygningskonstruktør er jeg uddannet til at varetage den tekniske projektering fra skitse til hovedprojekt og samarbejde med myndighed og ingeniør. Under hele uddannelsen har jeg haft særligt fokus på byggeriets arkitektur og funktionalitet samt energi.

Samtidig er en vigtig del af det at være bygningskonstruktør at kunne lede og overvåge et byggeri, hvormed jeg også står til rådighed som projekt- og byggeleder. Med erfaring fra byggepladsen kender jeg tonen og ånden på byggepladsen og kan kommunikere med entreprenør og håndværker på et kompetent og praktisk niveau for at viderebringe projektets ide, så det bliver forstået og fulgt.

CV:

  • 2006 Uddannet Tømrer
  • 2011-2017 Fodboldspiller i AaB (fuldtids kontrakt)
  • 2015 Uddannet Bygningskonstruktør
Totalentreprise
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os