NYBYGGERI AF ARKITEKTTEGNET HUSE
Kontakt os

Nybyggeri

Det er ikke nogen hemmelighed – nybyggeri tager lang tid og kræver rigtig mange overvejelser fra dig som boligejer. Ligeledes er der rigtig mange forskellige ting i løbet af byggeriet, du skal tage stilling til, fra valg af håndværkere til indhentning af diverse tekniske og juridiske tilladelser/dokumenter.

Samtidig er der så mange fordele ved at udleve sin boligdrøm igennem nybyggeri, at det opvejer for alle de udfordringer, der måtte opstå undervejs. Med nybyggeri er du fuldt ud sikker på, at dit hus er nyt – der er ikke alle de små, ubehagelige hemmeligheder, der indimellem er i et ældre hus. Ligeledes har du her muligheden for helt selv at bestemme, hvordan det nye hus skal udforme sig. Det kan være, du bare gerne vil have et helt almindeligt parcelhus med plads til dig og din familie. Det kan dog også være, du er klar på at være lidt mere kreativ med henblik på at skabe det mest personlige hus på hele vejen.

Design selv dit nybyggeri

Uanset hvordan lige præcis DIN boligdrøm ser ud, så står Byg Med Design klar med designerfaring såvel som kyndige råd og vejledning. Jeg har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør og tilbyder dig således hjælp til at designe din helt egen bolig. Min erfaring med arkitekttegnet byggeri spænder vidt, fra større byggeprojekter til enkelte tilbygninger og deslige. Som din sparringspartner og byggerådgiver er én ting dog helt sikkert; Med Byg Med Design ved din side, får vi sammen tegnet og opført lige netop din nybyggerdrøm.

Byggeleder til dit nybyggeri

Foruden hjælp til tegning og design af dit nye hjem, tilbyder jeg at bistå dig som uvildig byggerådgiver og –leder. Du kan således trygt overlade alt, fra arbejdskraft til budgethåndtering til Byg Med Design, velvidende at byggeprojektet bliver færdigt til tiden – og til den aftalte pris. Jeg har ikke faste samarbejdsaftaler og udvælger således gerne og efter ønske de rette håndværkere til hver enkelt opgave. Såfremt du har nogle inputs i forhold til valget af arbejdskraft – eller hvis du måske selv er en kyndig håndværker – sørger vi naturligvis for at indtænke dette i planlægningen af byggeprojektet.

Kontakt Byg Med Design og hør mere om nybyggeri

Står du foran et projekt med nybyggeri, og kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan Byg Med Design kan hjælpe dig i den proces? Jeg står klar til at tilbyde alt, fra tegning og 3D visualisering til bygge- og projektledelse og kommer gerne ud til dig med henblik på en samtale og et uforpligtende tilbud. Kontakt derfor Byg Med Design allerede i dag og lad os bringe dig et skridt tættere på boligdrømmen!

Nybyggeri
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os