BYGNINGSKONSTRUKTØR
Kontakt os

Bygningskonstruktør

Søger du en, der kan stå i spidsen for dit næste byggeprojekt? En, der kan agere tovholder og projektleder og som formår at skabe sammenhæng imellem byggetilladelser samt andre juridiske dokumenter og arbejdskraft og bestilling af byggematerialer. Således kan det være en rigtig god idé at overveje en professionel bygningskonstruktør, der har hænderne rigtigt skruet på og som samtidig formår at fremhæve alt det, der gør lige netop dit byggeri helt unikt!

Med det sagt, tillader jeg mig at spørge; Søger du en bygningskonstruktør i Aalborg og omegn, som evner at frembringe det unikke i netop dit byggeri qua erfaring, knowhow og sans for selv de mindste detaljer?

En bygningskonstruktør til dit næste byggeprojekt

Hvis du kan svare ”ja” til ovenforstående spørgsmål, kan du med fordel læse videre!

Hos Byg Med Design får du nemlig en erfaren bygningskonstruktør i Aalborg, der er med dig hele vejen igennem dit byggeprojekt. Med en baggrund som tømrer og en uddannelse som bygningskonstruktør, kombinerer jeg det håndværksmæssige med en æstetisk sans, der søger at omdanne dine boligdrømme til en drømmebolig. Jeg samarbejder med såvel private som erhverv og har derfor også erfaring med opførelsen af enkeltstående huse såvel som større byggeprojekter.

Uforpligtende tilbud på bygningskonstruktør

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på, hvordan jeg kan hjælpe dig som tovholder på dit næste byggeprojekt? Hvad enten der er tale om mindre byggeprojekter eller et større projekt med flere forskellige huse, kommer jeg hellere end gerne ud og besigtiger opgaven med henblik på at give mit bud på, hvordan og til hvilken pris, den pågældende opgave kan løses!

Byg Med Design – DIN bygningskonstruktør

Hvad enten du er sikker på, at Byg Med Design skal bistå dig som din bygningskonstruktør i Aalborg og omegn, eller du bare gerne vil høre, hvordan jeg arbejder med byggetegninger, visualisering og projektledelse, står jeg klar til at fortælle dig meget mere!

Så kontakt Byg Med Design og lad os sammen gå i gang med dit byggeprojekt allerede i dag!

Bygningskonstruktør
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os