BYGHERRERÅDGIVNING
Kontakt os

Bygherrerådgivning dit byggeprojekt

Står du foran et større byggeprojekt, hvor der skal indhentes tilladelser, tilbud fra håndværkere samt meget andet? I så fald kan det være en rigtig god idé samtidig at alliere dig med en bygherrerådgiver. En sådan kan nemlig hjælpe dig med at navigere imellem forskellige håndværkertilbud samt fungere som uvildig rådgiver. Ved at vælge bygherrerådgivning, når du står foran et større projekt, får du en sparringspartner, der har forstand på branchen, som har den fornødne erfaring og som samtidig ikke er bundet af nogen faste aftaler med tømrere, murere eller deslige.

Byg Med Design – bygherrerådgivning der bunder i tillid

Hos Byg Med Design har jeg taget et klart valg om, at jeg udelukkende samarbejder med de bedste, der findes. Således er jeg som udgangspunkt ikke bundet af diverse samarbejdsaftaler. Jeg lægger stor vægt på, at der skal være et højt niveau af tillid imellem den pågældende bygherre og mig. Jeg tilbyder at bistå dig med 100 % uvildig bygherrerådgivning, uanset om du har 30 års erfaring, eller du er helt grøn.

At jeg ikke opererer med faste samarbejdsaftaler er naturligvis ikke ens betydende med, at jeg ikke har en klar holdning til, hvad der udgør en god håndværker – og hvor de findes. Jeg er selv uddannet tømrer og har, qua min erfaring, samarbejdet med en lang række forskellige, både tømrere og andre håndværkere. Derfor tilbyder jeg dig også gerne råd og vejledning i forhold til hvilke håndværkere, der bedst muligt løser en given opgave – og om der er enkelte håndværkerfirmaer, der kan løse flere opgaver på en gang.

Få tilbud på Bygherrerådgivning

Få hjælp til alt det juridiske og tekniske omkring byggeprojekter.

Hvad enten du beskæftiger dig med store byggeprojekter som fx nyanlagte villakvarterer, eller der er tale om ældre bygninger, der trænger til en kærlig hånd, så vil der være såvel tekniske som juridiske faktorer, du skal være opmærksom på. Som bygherrerådgiver tilbyder Byg Med Design hjælp til at indhente alt, fra de nødvendige tilladelser til opsætning og gennemlæsning af tilbud.

Kontakt Byg Med Design

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg arbejder med såvel bygherrerådgivning som andre funktioner i forbindelse med byggeprojekter? Eller har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan bidrage med både ekspertise og erfaring på lige netop dit projekt?

Jeg står altid klar til at tage et møde med dig omkring bygherrerådgivning og kommer ligeledes gerne ud og besigtiger opgaven med henblik på et uforpligtende tilbud.

Kontakt Byg Med Design allerede i dag lad os sammen tage dit byggeprojekt til helt nye højder!

Bygherrerådgivning
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os