HJÆLP TIL BYGGERÅDGIVNING I KOLDING
Kontakt os

Byggerådgivning Kolding

Overvejer du at sætte gang i et byggeprojekt, så du omsider kan flytte ind i din drømmebolig?

Hos Byg Med Design tilbyder vi byggerådgivning i Kolding. Hos vores arkitektvirksomhed tilbyder vi ikke alene at udarbejde tegningerne til din nye bolig, men vi yder også professionel byggerådgivning. Vi er med dig i hele processen fra idefasen til de endelige tegninger er udarbejdet. Vores speciale er ganske enkelt at rådgive dig om dine muligheder, så du kan få sat et byggeprojekt i gang, der får dine vildeste boligdrømme til at gå i opfyldelse.

Arkitekttegnet hus eller tilbygning

Hvad enten du har brug for professionel byggerådgivning i Kolding til at opføre et nyt hus, igangsætte en gennemgående renovering eller opføre en moderne tilbygning, sidder vi klar til at hjælpe dig på vores tegnestue. Med mange års erfaring inden for byggebranchen og arkitektfaget er du i trygge hænder her hos os, og vi tør godt garantere dig, at vi sammen kan skabe din drømmebolig.

Din ekspert i byggerådgivning i Kolding

Når du står over for at skulle bygge et nyt hus eller opføre en tilbygning, vil vi til hver en tid anbefale, at du får en arkitekt med ind over. Med en arkitekts hjælp får du ikke bare de nødvendige tegninger, der skal til ved ethvert byggeprojekt, men du får også et andet syn på de muligheder, der er i boligen, og du får mange flere ideer og vinkler at arbejde med.

Kontakt os for mere information

Giv os et kald, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser, eller hvis du er interesseret i at aftale tid til en uforpligtende snak i forbindelse med byggerådgivning i Kolding. Vores telefonnummer er 22 43 23 22, og vores mail er carsten@bygmeddesign.dk.

Byggerådgivning Kolding
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os