BYGGELEDER
Kontakt os

Byggeleder og effektiv projektstyring

Hvis du gerne vil være sikker på, at dine byggeprojekter kører som smurt, uden en masse forsinkelser, dyre ekstra omkostninger og deslige, kan det være en rigtig god idé at alliere dig med en byggeleder. En byggeleder sørger nemlig for at samle alle trådene fra start til slut, således at du blot skal nyde fremskridtene og det endelige resultat. At alliere sig med en byggeleder er samtidig din garanti for, at du igennem hele byggeprocessen er sat grundigt ind i, hvad der foregår og dermed undgår ubehagelige overraskelser.

En byggeleder der kan stå i spidsen for dit byggeprojekt

Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør, har jeg erfaring med alle de mange processer, der finder sted i forbindelse med et byggeprojekt. Jeg er med fra det første spadestik, til de allersidste detaljer er på plads. Således kan du også trygt regne med Byg Med Design i forbindelse med dit næste byggeprojekt. Her er kvalitet ikke blot en mulighed – det er et ufravigeligt krav, som skal gøre sig gældende ved hvert eneste bygge- eller renoveringsprojekt.

Som byggeleder er jeg ikke bundet af samarbejdsaftaler og bistår dig således som 100 % uvildig tovholder på det pågældende byggeprojekt. Når det kommer til at indhente arbejdskraft, tilladelser mv., sørger jeg for, at alting passer helt og aldeles til din specifikke byggeopgave.

Byggeleder til alle typer byggeri

Min erfaring strækker sig fra mindre renoveringsprojekter til større byggeprojekter, fx ved etablering af større parcelhuse. Foruden min rolle som byggeleder tilbyder jeg hjælp til at tegne lige netop dit byggeprojekt. Min tilgang til byggeprojekter og arkitekttegnede huse tager nøje udgangspunkt i de fysiske omgivelser. Sammen med indretning og design implementeres disse nemlig i designet med henblik på at skabe den mest komplette oplevelse med din nye bolig.

Kontakt Byg Med Design for en erfaren byggeleder

Byg Med Design står klar til at indtræde rollen som byggeleder på dit næste byggeprojekt! Jeg tager udgangspunkt i min store erfaring fra såvel den praktiske del som den del, der vedrører projektledelse. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan Byg Med Design kan hjælpe dig som byggeleder og tovholder på dit næste store byggeprojekt? Så tag kontakt allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvordan vi løser opgaven bedst muligt!

Byggeleder
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os