ARKITEKTTEGNET HUS
Kontakt os

Vi tegner dit nye arkitektegnet hus

Drømmer du om dit helt eget, 100 % unikke, specialdesignede hus, hvor du selv har bestemt alt, fra husets størrelse til de der bittesmå detaljer, der gør et hus til et hjem? Med et arkitekttegnet hus får du en fantastisk mulighed for at udleve alle de drømme, du måtte have til din fremtidige bolig. Du går helt sikkert selv med nogle forestillinger om, hvordan din bolig skal se ud, og hos Byg Med Design står jeg klar til at omdanne lige netop disse forestillinger til det hus, du går og drømmer om!

Arkitekttegnet hus designet specielt til omgivelserne

I udviklingsprocessen gennemgår vi sammen alle de mange forskellige designmuligheder, der er. Samtidig tages der et helt særligt hensyn til den specifikke grund, hvor boligen skal opføres. Det være sig eksempelvis om det er en hjørnegrund, hvorfra det bedste lys kommer, samt alt det der får indflydelse på, hvor glad du egentlig bliver for dit arkitekttegnede hus i sidste ende. Som bygningskonstruktør og arkitekt foretrækker jeg at arbejde med omgivelserne, og det er netop også her, Byg Med Design kan skabe helt særlige rammer for dit byggeprojekt.

Indgangen til et arkitekttegnet hus

Der findes flere forskellige måder, hvorved man kan tilgå arbejdet med et arkitekttegnet hus. Det kan være, du har en helt tom grund, hvor der skal opføres en spritny bolig. Her er der især plads til at være kreativ samt lukke op for alle de idéer, du går med i hovedet. Ligeledes står jeg klar med en masse inspiration fra tidligere projekter, så vi sammen får skabt en bolig, hvor funktionalitet og lækkert design går hånd i hånd.

En anden mulighed er, at vi tager udgangspunkt i et eksisterende hus. Det kan være, du netop har investeret i lidt af et håndværkertilbud, hvor alt skal rives ned og sættes op igen. Måske der sågar skal bygges til, ovenpå eller graves ud til en kælder? Uanset hvad, så står Byg Med Design klar med såvel håndværkererfaring og designekspertise som gode råd og vejledning til, hvordan du får mest muligt ud af din bolig.

Fra idé til færdigt hus

Byg arkitekttegnet hus med Byg Med Design

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan Byg Med Design kan hjælpe dig skridtet tættere på din drømmebolig? Jeg står klar med pen og papir og kommer gerne ud til dig for et uforpligtende møde. Hvad enten du skal bygge fra bunden, eller der er tale om en ombygning, finder vi sammen en løsning, der får dig fra idé til arkitekttegnet hus!

Totalentreprise
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os