ARKITEKTFIRMA I VEJLE
Kontakt os

Professionel Arkitekt i Vejle

Byg Med Design er et arkitektfirma, der hjælper sine kunder med alt fra arkitekttegninger til byggerådgivning. Vi udarbejder ikke alene tegninger til din nye bolig – vi sørger for, at vores arkitekttegninger kommer til at danne fundamentet for en bolig, der kommer til at leve op til dine forventninger og drømme. Sagt med andre ord nedfælder vi dine boligdrømme på papir, så din drøm kan blive til virkelighed.

3D visualisering – se din nye bolig, inden den bliver bygget

Inden du sætter et byggeri i gang, er det vigtigt, at du er sikker på, at du ikke kommer til at fortryde de valg, som du har truffet i den indledende fase. Ved hjælp af 3D visualisering kan vi vise dig din nye bolig, inden den overhovedet er blevet bygget. Det giver dig masser at glæde dig til, men det gør det også nemmere for dig at træffe vigtige beslutninger, når vi er i gang med at tegne dit hus.

Dygtige og erfarne arkitekter i Vejle

Vores arkitekter i Vejle sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du står over for en ombygning, en tilbygning eller et nybyggeri. Vi har erfaring med mange forskellige typer af byggerier, og der er ikke den udfordring, som vi ikke tager op. Vi hjælper dig med arkitekttegninger til både mindre og større byggeprojekter, og vi kan både bidrage med en masse skæve vinkler og ideer, som kan få selv den vildeste boligdrøm til at gå i opfyldelse.

Kontakt din arkitekt i Vejle

Giv os et kald, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere din boligdrøm. Du kan fange os på telefon 22 43 23 22 eller skrive til os på carsten@bygmeddesign.dk. Vi glæder os til at tage imod dig hos vores arkitektfirma i Vejle.

Arkitekt Vejle
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os