ARKITEKTFIRMA I TREKANTSOMRÅDET
Kontakt os

Arkitekt i trekantsområdet

Mangler du en erfaren arkitekt, der kan hjælpe dig i mål med dit byggeprojekt i trekantsområdet? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har afdelinger i både Kolding og Aalborg, så uanset om du har brug for hjælp til en større renovering, nybyggeri eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe.

Byg Med Design er et erfarent arkitektfirma med base i adskillige danske byer. Vores ydelser indebærer alt fra arkitekttegnede huse til hjælp med projektledelse og bygherrerådgivning.

Få dit drømmehus med vores hjælp

Hvis du stadig ikke har fundet dit drømmehus, kan det være, du er nået til det punkt, hvor du er klar til selv at bygge det. Og her kan vores arkitektafdeling i trekantsområdet hjælpe dig godt i mål med drømmeboligen.

Et arkitekttegnet hus er din sikkerhed for, at du får præcis det hus, du drømmer om. Der findes mange forskellige designmuligheder, som en arkitekt i trekantsområdet vil gennemgå med dig, når vi begynder at tegne dit hus. Sammen med dine gode idéer og vores store erfaring, sørger vi for, at du får din drømmebolig.

Vores dygtige bygningskonstruktør og arkitekt i trekantsområdet har styr på, hvad der er vigtigt, så du ikke behøver at sætte dig ind i alle detaljer i processen. Vi står klar til at hjælpe dig med vores brede vifte af kompetencer og praktiske erfaring, så du kan føle dig tryg og se frem til, at dit drømmehus er færdigtegnet.

Har du brug for en byggeleder, projektleder eller bygherre?

Står du over for et større byggeprojekt, kan det være en rigtig klog investering at få hjælp fra en byggeleder. Vores byggeleder står klar til at hjælpe dig med at skabe overblik og træffe de rigtige beslutninger, så du får en strømlinet proces fra start til slut.

Du kan hurtigt løbe ind i ubehagelige overraskelser og uforudsete hændelser, når du står i en byggeproces – og det kan være svært, hvis ikke umuligt, at bevare overblikket. Det kan du helt undgå med en bygherre, projekt- eller byggeleder på holdet. Så er du sikret, at du har en professionel ved hånden, der har prøvet det mange gange før. Og det er din garanti for at der er styr på alt fra papirer til byggetilladelser gennem hele processen.

Få en tovholder, der er med igennem hele dit projekt

Vores byggeleder kan fungere som en fuldkommen uvildig tovholder, der altid lægger vægt på at skabe de rette resultater til dig. En byggeleder er der kun for at hjælpe dig med det, du har brug for. Hvad end det er at indhente arbejdskraft, overvåge byggeprocesser eller skaffe tilladelser, så har vi din ryg.

Renovering eller totalentreprise? Vi kan stå for det hele

Skal du have renoveret dit hjem? Eller bygget et helt nyt? De fleste byggeprojekter vil unægteligt være en større omvæltning, som uanset størrelsen kan virke uoverskuelig.  Derfor kan det være en god idé at få hjælp fra et arkitektfirma i trekantsområdet. Her hjælper vores bygge- og projektleder i trekantsområdet med at få dit projekt i mål.

Vores byggeleder hjælper dig med at kigge på selve projektet før start, så du ved, hvad du har af økonomiske ressourcer og lignende, som du skal holde øje med under hele processen.

Projektleder til alt fra tilbygning til renovering

Skal du eksempelvis have lavet en tilbygning oven i renoveringen, kan vores arkitekt i trekantsområdet også udfærdige en tegning af tilbygningen, så den passer til resten af boligen. Vores arkitekt i trekantsområdet har styr på, hvad der skal tages hensyn til, så du står tilbage med en komplet løsning.

Inden renoveringsprojektet begynder, tilbyder vi også, at vores bygge- og projektleder i trekantsområdet kommer ud til en uforpligtende samtale. Her kan vi komme med et tilbud samt diskutere de muligheder, du har for dit projekt.

Kontakt vores arkitektfirma i trekantsområdet

Uanset hvilket projekt, du står overfor, står vi klar til at hjælpe dig i trekantsområdet og omegn.

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Hvad end det handler om renovering, nybygning, tilbygning, bygherrerådgivning eller lån af projekt- og byggeleder kan vi hjælpe dig. Vi står klar til at være din ekstra sikkerhed for, at du får en god byggeproces.

Arkitekt trekantsområdet
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os