ARKITEKTFIRMA I KOLDING
Kontakt os

Professionel Arkitekt i Kolding

Hos Byg Med Design kan vi hjælpe dig med alle typer af byggeprojekter. Hvad enten du gerne vil have lavet en tilbygning, totalrenoveret hele din bolig eller bygge et nyt hus, besidder vi de rette kompetencer til at hjælpe dig i mål. Leder du efter dygtige arkitekter i Kolding, kan du være sikker på, at vi sammen med dig kan skabe din drømmebolig.

Hvordan ser din drømmebolig ud?

Drømmer du om en nybygget funkisvilla i hjertet af byen? Eller har du altid drømt om at sætte en ældre landejendom i naturskønne omgivelser i stand? Med vores arkitekt i Kolding får vi dig præcis derhen, hvor du allerhelst vil være.

Vi har erfaring med alle typer af boliger, og det vigtigste for os er, at vi får skabt tegninger til præcis den bolig, som du går og drømmer om. Vi vægter samarbejdet med dig højt, da det giver os de bedste forudsætninger for at realisere din boligdrøm.

Erfarne arkitekter i Kolding

Med mange års erfaring på bagen har vi prøvet kræfter med lidt af hvert inden for byggeverdenen, og vi kan lave tegninger til både små som store byggeprojekter. Vi sørger for, at du får tegnet en unik bolig eller tilbygning, der matcher præcis de ønsker og krav, som du har. Vi er din garanti for, at din bolig bliver gjort til din helt egen.

Kontakt din arkitekt i Kolding

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne aftale en tid til en snak? Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 43 23 22 inden for vores åbningstid, og derudover kan du komme i kontakt med os ved at skrive til carsten@bygmeddesign.dk.

Arkitekt Kolding
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os