ARKITEKTFIRMA I KØBENHAVN
Kontakt os

Arkitekt i København

Står du overfor en renovering, totalentreprise eller noget helt tredje i København? Så har du brug for at have et erfarent arkitektfirma fra København med ved roret.

Byg Med Design er et erfarent arkitektfirma med kontorer rundt omkring i landet, og vi har også en afdeling i København, der glædeligt står klar til at hjælpe dig i mål med netop dit byggeprojekt.

Få vores rådgivning og vejledning fra start til slut

En stor del af ethvert byggeprojekt er at sikre overblik, så der ikke dukker uforudsete udfordringer eller udgifter op. Det kan være svært at håndtere ene mand – særligt, hvis man ikke har erfaring med det.

Står du derfor overfor et bygge projekt, er den mest økonomiske løsning for dig at få hjælp af specialister, der kan hjælpe dig med eksempelvis:

  • Bygherrerådgivning
  • Byggeledelse
  • Projektledelse
  • Bygningskonstruktion

Arkitekt i Købehavn – fra totalentreprise til renovering

Hos os kan du få hjælp til at udlicitere en lang række opgaver. Er det din første gang som byggeleder eller projektleder, kan det være rart at have en ligemand, der har styr på lovgivning, regler og andre faldgruber, som kan glippe midt i processen.

Vi kan også hjælpe med totalentreprise, hvor du er sikret én fast kontaktperson gennem hele din byggeproces.

Ligeså kan du eksempelvis få hjælp af vores byggeleder, projektleder og arkitekt i København, som kan give en hånd med at indhente den rette arbejdskraft, overholde de forskellige budgetter, søge de forskellige tilladelser det kræver med meget mere.

Sikr dig en tryg renovering eller tilbygning

På grund af vores store erfaring og knowhow kan vi også hjælpe dig med at tilrettelægge og udføre en komplet renovering eller tilbygning.

En byggeleder, projektleder og bygningskonstruktør i København kan rykke ud til dig, hvor du sammen med vedkommende kan have en uforpligtende samtale. Her vil vi blandt andet diskutere de muligheder, du har, når det kommer til forløb, materialer og slutresultat. I den forbindelse kan vi også komme med et uforpligtende tilbud, som du kan tage med videre i dine overvejelser.

Vil du have lavet en tilbygning oven i din renovering, kan vores dygtige arkitekt i København tegne den, så den passer til resten af din bolig. Vores arkitekt i København har styr på alt, der kunne spille ind, når der skal tegnes din tilbygning, herunder isolering, valg af materialer, mulighed for indretning og de udvendige rammer.

Få et arkitekttegnet hus i København

Det specielle ved et arkitekttegnet hus er, at det er tilpasset lige præcis dine ønsker og omgivelser. Hvis du får hjælp af en erfaren arkitekt i København, kan du få lov til at bestemme alt ned til den mindste detalje. Blander du dine unikke ønsker med arkitektens erfaring, er du sikret at få præcis det hus, du går og drømmer om.

Vores arkitekt i København sørger for at rådgive dig og gøre dig opmærksom på ting, du muligvis ville have overset. Vi har nemlig den korrekte knowhow og baggrund til at være din kompetente sparringspartner fra start til slut.

En arkitekt, der tager forbehold for det hele

Vi kan tilrettelægge et forløb på mange forskellige måder. Vil du have vores ideer og vurderinger, kan vores arkitekt i København sagtens komme med dem. Vores arkitekt i København tager altid hensyn til den specifikke grund, huset skal bygges på, ligesom der tages hensyn til eventuelle indretningsmuligheder med mere.

Det er også muligt at tage udgangspunkt i din eksisterende bolig. Her kan du kigge på, hvad du er glad for, og hvad du måske er knap så glad for.

Kontakt vores arkitektfirma i København

Der er rigeligt med hjælp at hente fra vores arkitektfirma i København. Vores hold i København kan hjælpe med alt fra bygherrerådgivning, projektledelse og byggeledelse til arkitekttegnede huse og renovering.

Er du i tvivl om, hvilken slags rådgivning du har brug for, eller vil du gerne stille et par uddybende spørgsmål? Så tag endelig kontakt til vores arkitektfirma i København.

Arkitekt København
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os