ARKITEKTFIRMA I FREDERICIA
Kontakt os

Professionel arkitekt i Fredericia

Byg Med Design er en arkitektvirksomhed, som tilbyder byggerådgivning og udarbejdelse af tegninger til forskellige former for byggeri. Uanset om du står over for en udvidelse af din bolig i form af en tilbygning, eller du har købt en grund, som du gerne vil bygge på, er vores arkitekter i Fredericia klar til at hjælpe dig videre i den proces, det er at påbegynde et byggeprojekt.

Skal du bygge nyt eller bygge til?

I vores arkitektfirma har vi mange års erfaring med at rådgive i forbindelse med boligbyggerier, og vores arkitekter i Fredericia har erfaring med forskellige former for byggeprojekter. Fælles for alle de projekter, som vi går ind i, er, at vi er gode til at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi ser, hvordan du kan udnytte din boligs kvadratmeter til fulde, så du får præcis de rum og de funktioner, som du efterspørger i en bolig.

Vi omsætter dine ideer til virkelighed

Når du samarbejder med en af vores arkitekter i Fredericia, ser vi det som vores ansvar, at vi får omsat dine ideer til virkelighed. Også selvom du har vilde boligdrømme. Vi ser det som vores fornemste opgave at skabe tegningerne til en bolig, som lever op til alle dine drømme og forventninger. Hos os er din bolig i trygge hænder – og det er du også.

Kontakt din arkitekt i Fredericia

Vil du gerne have os til at tage et kig på din bolig? Eller vil du gerne drøfte dit byggeprojekt med os?

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er interesseret i at samarbejde med os. Ring til os på telefon 22 43 23 22 eller send os en mail på carsten@bygmeddesign.dk.

Arkitekt Fredericia
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os