ARKITEKTFIRMA AALBORG
Kontakt os

Arkitekt i Aalborg – Byg Med Design

Har du altid drømt om at skabe din helt egen bolig? Fra bunden, hvor der er taget nøje hensyn til hver enkelt detalje, såvel store som små. Det kunne også være et håndværkertilbud, hvor alt det indvendige skal rives ned og bygges op – eller en tilbygning fordi familiens behov har ændret sig. Uanset hvad, så er der rigtig mange forskellige muligheder og med en arkitekt ved din side, er du garanteret en professionel pen, der tager drømme og visioner til et helt nyt niveau. Nemlig til drømmeboligen.

Fra boligdrøm til drømmebolig – vælg en arkitekt i Aalborg

Byg Med Design tilbyder hjælp til arkitekttegning af din nye bolig, tilbygning mv. Ligeledes tilbyder jeg 3D visualisering, hvor du har muligheden for at se et nærmest komplet billede af, hvordan slutresultatet kan komme til at se ud. Ved hjælp af 3D visualisering arbejder vi sammen med dine visioner, og jeg byder samtidig ind med min viden og erfaring. Således skaber vi i et tæt samarbejde et projekt, hvor æstetik og funktionalitet kombineres og tilsammen udgør din drømmebolig.

Foruden hjælp til private boliger, tilbyder Byg Med Design hjælp som arkitekt og projektleder på større erhvervsprojekter. Jeg har erfaring med at agere byggeleder og bistår ligeledes bygherre med rådgivning i forhold til byggeriets forløb og udformning.

Byg Med Design – DIN arkitekt i Aalborg

Med Byg Med Design som din faste sparringspartner i forbindelse med opførelsen af et arkitekttegnet hus eller boligområde, er du garanteret støtte såvel som råd og vejledning igennem hele processen. Jeg vægter den personlige kontakt, og du vil således heller ikke opleve at skulle samarbejde med flere forskellige arkitekter, projektledere og deslige igennem byggeprojektet. Det er din garanti for et konstruktivt og ikke mindst personligt forløb med en bygningskonstruktør, der er bevidst om sit ansvar og som går rigtig langt for at overgå dine forventninger!

Kontakt Byg Med Design – Sammen realiserer vi din boligdrøm!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg arbejder med arkitekttegninger og 3D visualisering i forbindelse med opførelsen af nybyggeri? I så fald er du altid velkommen til at tage kontakt! Jeg står klar til at visualisere dine boligdrømme og viser dig samtidig gerne de projekter, jeg allerede har været en del af.

Arkitekt Aalborg
Kundeudtalelse
TM Multiservice ApS

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os