Skip to main content
Nyheder

Aab målmand stopper karrieren

By 16. juni 2019No Comments

Arkitekt Aalborg

Den 30-årige målmand, der i sommeren 2011 skiftede til AaB fra FC Fredericia, er således ikke med, når AaB’s Superligatrup i dag indleder træningen efter vinterpausen.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

– Carsten har henover de seneste uger holdt os orienteret om sine overvejelser, sin konklusion og dermed også sit ønske om at stoppe et år før udløbet af sin kontrakt, hvilket vi respekterer og derfor har valgt at efterkomme.

– På banen har Carsten leveret optimalt, hver gang han har fået chancen for at bevise sit værd, og i hverdagen har han konsekvent bidraget til at højne vores træningskultur, ligesom hans venlige, optimistiske, loyale og ihærdige personlighed vil blive savnet i dagligdagen.

– Vi ønsker Carsten al mulig held og lykke fremover, og han vil altid være velkommen på Hornevej, hvor vi allerede er godt i gang med at finde en erstatning, siger Allan Gaarde.

Det er efter grundige overvejelser, at Carsten Christensen nu vil hellige sig sin familie og sin virksomhed til fordel for sin professionelle fodboldkarriere:

– Jeg har haft nogle rigtig gode år i AaB, og det er med vemod, jeg siger farvel. Jeg har nydt tilværelsen som fodboldspiller og er stolt af, at min drengedrøm om at leve af fodbolden gik i opfyldelse.

– På trods af at jeg ikke har fået det antal førsteholdskampe, som jeg havde håbet på, da jeg tog til AaB, vil jeg se tilbage på min tid i klubben med stor glæde og stolthed over at have repræsenteret en af de største klubber i Danmark og at have været en del af det hold, som vandt The Double i 2014, lyder det fra Carsten Christensen.

– Jeg føler, tiden er inde til at sige farvel til fodbolden. Jeg er kommet til et punkt i livet, hvor der er andre steder, jeg gør en større forskel. Som fodboldspiller har man meget fritid, men det er ikke det samme som frihed, og efter lange overvejelser og snakke med familien er jeg nået hertil.

– Når et kapitel stopper, starter der heldigvis altid et nyt, og jeg vil i fremtiden bruge tiden sammen med familien og på at opbygge min virksomhed, Byg Med Design, hvor jeg med uddannelsen som tømrer og bygningskonstruktør vil projektere og rådgive omkring byggeri, fortæller Carsten Christensen.

– En stor tak skal lyde til Allan Gaarde og AaB for forståelsen omkring min beslutning og måden, den er blevet håndteret på. Til sidst vil jeg sende en tak til alle i og omkring klubben for en fantastisk tid sammen. Jeg vil altid følge AaB tæt, ligesom min familie og jeg også bliver boende i Aalborg, hvor vi virkelig er faldet til, slutter Carsten Christensen.

Carsten Christensen opnåede otte officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

Totalentreprise
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os

KOLDING AFDELING

Byg Med Design
Stranden 34A
6000 Kolding

AALBORG AFDELING

Byg Med Design
Gøteborgvej 1, 1 sal
9200 Aalborg

KØBENHAVN AFDELING

Byg Med Design
Ørevadsvej 29
2400 København NV

INFO

CVR: 38742612
Telefon: +45 22 43 23 22
E-mail: carsten@bygmeddesign.dk

Få et tilbud nu

Få et uforpligtende tilbud