3D VISUALISERING AF BYGGEPROJEKT
Kontakt os

3D visualisering

Hos Byg Med Design arbejder jeg først og fremmest med 3D visualiseringer, når jeg skal præsentere et byggeprojekt for mine kunder. Det være sig til private såvel som erhvervskunder. Som bygningskonstruktør vægter jeg den ærlige kommunikation, hvor du som kunde er med hele vejen, fra tegning til endeligt byggeri. Således er det også en vigtig del af netop min forretning, at der skabes 100 % gennemsigtige løsninger, hvor der ikke kommer en masse uforudsete udgifter, efterhånden som projektet skrider frem. Det er netop hér, 3D visualisering har vist sig at være en fordel.

Det kan 3D visualisering

Med 3D visualisering får du nemlig en helt unik mulighed for at se en færdig udgave af dit byggeprojekt, allerede inden du har sat det første spadestik. Som bygherre er det en klar fordel, når du skal i gang med at sælge den eller de boliger, du skal afsætte, enten til private købere eller virksomheder.

3D visualiseringer giver dig muligheden for at illustrere funktionaliteten i den pågældende bolig, ligesom det også er muligt at få en ret klar idé om, hvorvidt dine forestillinger – helt ned til mindste detalje – rent faktisk også fungerer i praksis.

3D visualisering til arkitekttegnede huse

Hos Byg Med Design har jeg først og fremmest specialiseret mig i arbejdet med arkitekttegnede huse. Her får du muligheden for at få tegnet dit helt eget hus, med alle de detaljer og krummelurer, det indebærer. Jeg tegner både parcelhuse, villaer og har ligeledes erfaring med rækkehuse i forbindelse med større byggeprojekter. Ved hjælp af 3D visualisering får du således muligheden for at se en indrettet udgave af dit drømmehus på forhånd og derfra rette store såvel som små linjer til, så drømmen i sidste ende går hånd i hånd med funktionalitet og lækkert design.

Lad OS 3D visualisere din drømmebolig!

Hvordan skal din drømmebolig se ud? Kontakt Byg Med Design og lad mig præsentere dig for en verden af designmuligheder ved hjælp af 3D visualisering. Med en baggrund som såvel tømrer som bygningskonstruktør, kombinerer jeg det rent håndværksmæssige med design og fornemmelse for byggeriets funktionalitet. Lad os sammen realisere dine boligdrømme!

3D visualisering
Kundeudtalelse

Byg Med Design har tegnet vores drømmehus. Vi præsenterede Carsten for skitser, hvorefter han tilføjede geniale detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Processen har været super, og vi har fået rådgivning og sparring, når vi havde brug for det. Byg Med Design har stået for kontakten til myndigheder, diverse ingeniører samt vores valgte totalentreprenør. Ville vi vælge Byg Med Design og Carsten i fremtidige byggeprojekter, er svaret ganske kort: JA!

Søren Grevang
- 5 / 5

ANMELDELSER FACEBOOK OG GOOGLE

Projekter

Nybyggeri

Renovering af villa

Renovering af lejlighed

Renovering af villa

Arkitekttegnet hus

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os